网校 咨询入口
您现在的位置:首页 > 备考资料 > 高升专试题 > 成人大专英语备考试题

成人大专英语备考试题

更新时间:2019-11-11 11:10:09  来源:大牛教育成考网  点击量:

导读:成人高考专科考试有固定的考试项目,即语文、外语和数学三科考试。而外语考试中报考人数最多的语种就是英语。

  成人高考专科考试有固定的考试项目,即语文、外语和数学三科考试。而外语考试中报考人数最多的语种就是英语。英语水平不高的考生在备考时要多做试题练习,熟记各类语法和短语的应用。下面是成人大专英语备考试题,考生可参考学习:

  一、语音知识

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。

  ( )1.A. across B. away C. agree D. able

  ( )2.A. training B. brain C. remain D. said

  ( )3.A. cow B. throw C. low D. own

  ( )4.A. pleasure B. sure C. Russia D. procession

  ( )5.A. till B. wide C. polite D. decide

  二、词汇与语法知识

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ( )6. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

  A. add B. add to C. add up to D. add up

  ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

  A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

  ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

  A. whom B. where C. which D. while

  ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

  A. had met B. have met C. met D. meet

  ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

  A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

  ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

  A. learn B. to learn C. learned D. learning

  ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

  A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

  ( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

  A. message B. letter C. sentence D. notice

  ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

  A. However late is he B. However he is late

  C. However is he late D. However late he is

  ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

  I , but I had an unexpected visitor.

  A.had B. would C. was going to D. did

  答案:

  一、语音知识

  1.D 2.D 3.A 4.A 5.A

  二、词汇与语法知识

  6.A 7.A 8.D 9.B 10.B

  11.B 12.D 13.A 14.D 15.C

  以上就是成人大专英语备考试题,考生们要认真答题,校对答案,找出自己仍不熟练的地方着重复习。若是缺乏练习素材可到大牛教育成考网相关栏目查找试卷或按照站内相关文章指导购买适合的教材。

  【推荐阅读:2018年成人高考高升专英语模拟题与答案

将文章分享到:

上一篇:广东成考考试语文练习题

下一篇:成考高起本理综复习试题

?
  1. 2021年广东第二师范学院成人高考招生简章
  2. 2021年广东信息工程职业学院成人高等教育招生简章
  3. 2021年广东南方职业学院成人高等教育招生简章
  4. 2021年广东石油化工学院成人高等教育招生简章
  5. 2021年广东外语外贸大学成人高等教育招生简章
  6. 2021年广东金融学院成人高等教育招生简章
  7. 2021年广州航海学院成人高等教育招生简章
  8. 2021年广东技术师范大学成人高等教育招生简章
  9. 广东第二师范学院在广东排名第几?
  10. 广东岭南职业技术学院业余大专学费是多少
大牛教育成考网
?

Copyright © 2006-2021 大牛教育成考网 版权所有 粤ICP备18016435号 全国免费咨询电话:400 166 9192
广州市天河区五山路华南理工大学国家科技园金华园区3楼320-341室(总部)
此网站信息最终解释权属于广州天资教育科技有限公司

网上报警
大杳蕉狼人欧美篇75